سیاتیک

فیزیوتراپی دراصفهان

سیاتیک

عصـب سـیاتیك طولانی ترین عصب داخل بدن اسـت کـه از ناحیـه سـتون مهـره هـا در قسـمت تحتـانی کمـر شـروع می شـود و در سـاق پـا تا انتهای انگشت بزرگ ادامـه می یابد. کمردرد با منشأ سیاتیک به عنوان ناتوان کننده ترین کمردرد تقسیم بندي می­شود. درد سـیاتیك موقعی ایجاد می شود که ریشه عصب سیاتیك دراثر فتق دیسك درنواحی زیر مهره L4 مورد فشار قـرار می گیـرد و این می تواند باعث ایجاد درد در تمام طول عصب و یا ناحیه ای ازآن شـود .

علائم آن ممکن است از یك درد خفیف تا ناتوانی و از کارافتادگی کامـل متغیر باشد وگاهی ممکن است با احساس خارش، سوزش، بی حسی و ضعف عضلانی همـراه باشـد.ایـن درد باعث کاهش عملکردهای جسمی، روانی و اجتماعی افراد می شود. سياتيك دردي است كه در شبكه اعصاب كپل و پاها ظاهر مي­شود.

در جوانان و افراد مسن چنين دردي ممكن است بدليل فشار بر روي اعصاب سياتيك بواسطه پايين افتادن مهره ها باشد. در افراد پير عامل فشار اغلب به علت التهاب مفصل ناشي از فساد و تغيير در ستون فقرات مي­باشد. ساياتيكا يك مشكل كلينيكي متداول است كه ريشه هاي عصبي مهره پنجم كمري و اولين مهره خاجي را در بر مي گيرد. سياتيكا از متداول ترين علل كمر درد مزمن مي­باشد.

علت سیاتیک

  • سرخوردن دیسک بین مهره­ای و اسپوندیلولیستزی
  • فتق دیسک
  • تنگی کانال نخاعی
  • رشد بیش از حد استخوان بر روی مهره، زائده های استخوانی و ساییدگی مهره
  • نشستن طولانی مدت، برداشتن اجسام سنگین
  • فعالیت­های مکرری که نیاز به چرخش از ناحیه کمر دارند
  • دیابت و چاقی
  • ضربه
  • سندروم عضله پریفورمیس (عضله هرمی)
  • تومورها

 علائم سیاتیک

  • درد از ناحیه کمر به طرف یک یا دو پا سرایت می­کند (درد از ناحیه کمر به سمت باسن، پشت ران و ناحیه ساق می­رسد)
  • درد سیاتیک با انجام کارهایی که نیازمند زور است یا با عطسه و سرفه تشدید می­شود
  • احساس ضعف در ران و ساق
  • درد شدید احساس سوزن سوزن شدن، کرخی و گزگز شدن

 تشخیص سیاتیک

معاینه پزشک و بررسی علائم و رفلکس­ها، انجام تست­هایی نظیر تست لازگ ، MRI ، سی تی اسکن، اشعه ایکس در تشخیص قطعی این بیماری کمک میکنند.

 درمان سیاتیک

استراحت، مصرف دارروهای مسکن و داروهای ضدالتهابی در کاهش علائم این عارضه کمک می­کنند. فيزيـوتراپي يكي از روشهاي پيشنهادي است كه انجام صـحيح آن، بـدون هيچ گونه عارضه جانبي، بسياري از مـشكلات ناشي از ايـن بيماري را كاهش داده و يا برطرف مي­كند، به طوری که درد و التهاب را کاهش می­دهد. فیزیوتراپی دراصفهان

علائم را کنترل می­کند و از وقوع مجدد درد سیاتیک پیشگیری می­کند. در فيزيـوتراپي از روشهاي مختلف مانند الکتروتراپی، ليزر تراپی و اولتراسوند، مگنت، شاک ویو تراپی، تکار تراپی، تراکشن، مداليته­هاي گرمايی و سرمايی، درای نیدلینگ، ماساژ، آب درمانی و تمرينـات درمـاني مناسب و تکنیک­های دستي اسـتفاده مي­شود. در صورتی که شدت بیماری زیاد باشد یا  بیمار به درمان های غیرجراحی پاسخ ندهد، آسیب عملکرد مثانه وجود داشته باشد و یا مواردی که بیمار به رغم درمان قادر به صاف کردن قامت خود نیست عمل جراحی ضرورت می­یابد.

image

من پس از آنکه سیاتیک کمرم توسط پزشک متخصص تشخیص داده شد برای ادامه روند درمانم به فیزیوتراپی دراصفهان مراجعه کردم که جزء بهترین کلینیک ها می باشد. دکتر شیربان به من کمک بسیاری در این زمینه کردند. از ایشان ممنونم.

محسن کریمی
کارمند

 با مراجعه به کلینک جناب دکتر شیربان و خدماتی که به بنده ارائه دادند بسیار راضی بودم.انجام دادن حرکت های درمانی درد های من را به طرز شگفت انکیزی کاهش داد.به جرئت می توانم بگویم که این کلینیک جزء بهترین فیزیوتراپی دراصفهان می باشد.

زهرا صادقی
خانه دار
دکتر شیربان به همراه تیم تخصصی حداکثر سعی و تلاش خود را کردند که بهترین درمان ها را برای بنده ارائه دهند.در این جا از تمام زحمات ایشان تشکر میکنم.
شاهین کاظمی
ورزشکار

سوالات رایج بیماران

رگ سیاتیک در کجا واقع شده است ؟

این رگ در ناحیه پایین ستون فقرات و بخش تحتانی دیسک کمر قرار گرفته است. با مراجعه به فیزیوتراپی دراصفهان نسبت به درمان خود اقدام نمایید.

 

علائم سیاتیک کمر چیست؟

از عواملی که موجب این عارضه می شود درد درناحیه کمر، انجام کارهایی که موجب فشار آمدن به سیاتیک می شود، احساس ضعف در ران و ساق، درد شدید ، کرخی و گزگز شدن عوامل ایجاد سیاتیک است.

دکتر قولنج بهترین فیزیوتراپی در اصفهان می باشد. مدیریت این فیزیوتراپی با دکتر شیربان می باشد.ایشان که متخصص فیزیوتراپی ورزشی هستند  ,تراپیست باشگاه های سپاهان,ذوب اهن,گیتی پسند و برخی دیگر از تیم های ملی بوده است.به جرئت می توان گفت که ایشان بهترین فیزیوتراپیست در اصفهان می باشد .

کمر درد

drgholenjبهترین فیزیوتراپی دراصفهاندرمان سیاتیک کمردکتر قولنجدیسک کمرسیاتیک کمرفیزیوتراپی دراصفهانکمر درد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *